• Fri frakt & Retur
  • Snabba leveranser
  • 30 dagars öppet köp

Micro Whey PREMIUM 1kg

Self Omninutrition

PROTEINHALT UPP TILL 98%! En fett- och kolhydratfri formula med marknadens högsta proteinprofil.

Lagerstatus: I lager

369 kr

+ Lägg till i önskelistan

Detaljer

Specialbehandlat vassleisolat från Self Omninutrition med specifika proteinfraktioner förstärkt med glutaminpeptider och har en proteinhalt på upp till 98%. Ett proteintillskott med maximal koncentration av aminosyror samt har en väldigt hög proteinhalt. En fett - och kolhydratfri formula med marknadens högsta proteinprofil. 96% protein*.

Tack vare att den är mycket lättlösligt så kan en mycket hög koncentration av aminosyror erhållas per färdig dryck. Produkten är glutenfri och snäll mot magen. Peptiderna hjälper till att bevara muskler, stärka immunförsvaret och stödja maghälsa, samt upprätthålla sunda tillväxthormonnivåer.

Exakt vad dina muskler förtjänar – hård träning, mat och tillväxt.

Smaker: choklad, jordgubb, vanilj & naturell.
Dosering: Blanda 2 skopor med 2-3 dl vatten
Innehållsmängd: 1 kg - 25 serveringar

*gäller chokladsmak, jordgubbsmak och vaniljsmak. Naturell 98% protein.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.