Kategorier

100% Whey Gold Standard 0.9kg

Optimum Nutrition

"klassiker" ibland protein

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr 299 kr

100% Whey Gold Standard 0.9kg
 
Optimum Nutritions proteintillskott 100% Whey Gold Standard™ hade idag aldrig varit så omtyckt som den är om den inte hela tiden vidareutvecklats till det bättre. Sedan början på -90 talet har Optimum Nutrition bara använt de bästa råvarorna och kontinuerlig uppdaterat formulan för att säkerställa den finaste proteinprodukt som du kan köpa!

Genom sofistikerade metoder kan vassle ”isoleras” från råvarans oönskade innehåll som fett, kolesterol, laktos för att slutligen ge ett vassleprotein som är mer än 90% protein. Denna renaste form kallas vassleisolat (WPI) och är den mest förekommande ingrediens i ON 100% Whey Gold Standard™ , bara ett exempel som visar att inga billiga råvaror används, detta för att ge dig den bästa möjliga produkt!
När du lägger ned allt tid och energi på gymmet. Varför inte ge din kropp den bästa produkten också för maximala resultat?
 
ON 100% Whey Gold Standard™ var en av de första produkterna någonsin som blev instantiserade (vilket gör produkten lättlöslig). Än idag så är det få produkter som är instantiserade så som ON 100% Whey Gold Standard, detta är varför produkten blandar sig så enkelt och inte klumpar sig, som är karakteristiskt för många andra proteinpulver!
 
Med ON 100% Whey Gold Standard™ har proteinhalten höjts ytterligare. Variationer förekommer mellan de olika smakerna beroende på att det går åt olika mycket smakämnen för att säkerställa rätt smak. Halten protein ligger mellan 79-82% protein och detta är alltså färdig produkt, inga fantasivärden som ofta används.
 
Smaken - Med ON 100% Whey Goldstandard™ får du äntligen en välsmakande proteinprodukt med en stor variation av smaker. ON 100% Whey chokladsmak är idag en klassiker, men varför inte prova intressanta smaker som choklad/mint eller nya Rocky Road?
 
Som inte allt detta vore nog! HYDROWHEY™ hydrolyserade vasslepeptider (den form av vassleprotein som tveklöst tas upp snabbast) är inkluderade i vår exklusiva proteinprodukt för att göra ON 100% Whey Goldstandard™ komplett för snabbast upptag till dina muskler!
 
Tillsatta enzymer för lättare upptag och nedbrytning… mer vasslepeptider… högt innehåll av Glutamin och grenade aminosyror (BCAA) – listan kan göras lång men vad som gör 100% Whey Gold Standard™ till en referensprodukt för andra proteinprodukter sträcker sig längre än till de ingredienser som är inkluderade i varje förpackning.
 
GOLD STANDARD – även tillverkning!
Optimum Nutrition är en av mycket få kosttillskottsföretag som tillverkar
sina egna produkter – i egna fabriker! Då våra produkter tillverkas i våra egna högteknologiska fabriker så kontrolleras dessa både från utomstående kvalitetssäkringsföretag samt våra egna interna kontrollavdelningar. Samtidigt så kontrolleras även råvarorna som kommer till fabriken för att säkerställa att du som kund skall få den höga kvalité som vi eftersträvar att ge dig!
Att vara ett av de få företag som tillverkar själva räcker inte för oss, vi gör mycket mer än vad som krävs. De utomstående företagen som kontrollerar vår tillverkning och råvaror är idag inget krav från myndigheternas sida vad gäller tillverkningen, men ändå så letar vi rätt på de bästa företagen för denna uppgift. Detta gör att alla våra produkter tillverkas enligt cGMP (currently Good Manufacturing Practicies)
 
Dosering:
Tag 1 skopa (ca: 30 g) 2-3 gånger per dag, förslagsvis på morgonen och efter träning.
 
Rekommendation:
För att säkerställa en positiv kväve-balans, konsumera minimum 2 gram med protein per kilogram kroppsvikt per dag. Protein ifrån en kombination av kost med högt protein innehåll samt kosttillskott. För optimera upptaget ytterligare så tillse att sprida ut ditt dagsintag av protein på 4-6 mindre måltider jämnt fördelat under dygnet. Text var 3:e timma.
 
Förpackning:
2lbs (908g)
 
Smaker:
Double rich chocolate, Delicious Strawberry, Cookies and Cream, Vanilla Ice Cream, Rocky Road, Chocolate Mint, Banana Cream
Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499