Kategorier

100% Whey Isolate 700g

Scitec

Tillväxt och underhåll av muskelmassa!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr 279 kr

100% Whey Isolate

100 % Whey Isolate från Scitec  är ett alldeles utmärkt kvalitetsprotein exklusivt från vassle. Generellt sett är vassleisolat gjorda för att ha högre procent proteininnehåll än vasslekoncentrater, vilket också betyder att isolat har lägre socker (inklusive laktos) och fettinnehåll! Kostproteiner är källan till kväve och oumbärliga aminosyror, vilket kroppen kräver för vävnadstillväxt och underhåll. Därför bidrar 100 % Whey Isolate till tillväxt och underhåll av muskelmassa, och också upprätthållande av korrekt benmassa. Vassleprotein från mjölk är ett så kallat komplett protein, eftersom det förser kroppen med alla de nödvändiga typerna av aminosyror, inklusive de 9 aminosyror kroppen inte kan tillverka och som måste tillföras genom kosten (vilka är: Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Metionin, Fenylalanin, Treonin, Tryptofan, Valin). 100 % Whey Isolate har L-Glutamin tillsatt som är den vanligast förekommande aminosyran i mänskligt blod.

Aspartamfri!

Bruksanvisning: Mixa 1 skopa med 300 ml vatten, mjölk eller någon annan vätska. Bästa tillfälle för användning är efter träning. Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte istället för mat. Allergi information: Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Smaker: Choklad, Vanilj, Jordgubb


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499