Kategorier

3 Phase Protein 1 kg

Self Omninutrition

Vassle, ägg och kasein för optimalt upptag, dygnet runt!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr

Self 3 Phase protein 1 kg

8 timmars proteinsyntes och 86% Proteinhalt
3 Phase Protein kombinerar 3 olika sorters protein, med olika egenskaper och upptagningstid. Genom att inta 3-Phase 86% protein ger du dina muskler muskelbyggande och högvärdigt proteintillskott under upp till 8 timmar! Om du vill ha det absolut bästa så väljer du 3 Phase Protein!

3-Phase Protein från Self Omninutrition kombinerar 3 olika sorters protein, med olika egenskaper och upptagningstid. Genom att inta 3 Phase ger du dina muskler muskelbyggande protein under upp till 8 timmar!

3 stegsabsorbtion (3 sorter av protein)
Vassleprotein tas upp inom 2 timmar, Äggprotein tas upp inom 5 timmar, Kasein inom 8 timmar. Detta gör att 3phase passar utmärkt vid samtliga tillfällen (träning, mellanmål, innan nattsömn)

Kasein:
Kasein är ett stort protein med en komplicerad struktur som tar lång tid för kroppen att bryta ner. Till skillnad från de pastöriserade mjölkprodukter du finner i livsmedelsbutiker är det micellulära kaseinet i 3 Phase inte denaturerat d.v.s. det har kvar sin naturliga struktur vilket är nödvändigt för att upptaget ska vara långsamt. Rent kasein har ett ganska lågt biologiskt värde och man måste därför komplettera kaseinet med någon annan bra proteinkälla. Förutsatt att kaseinet inte är denaturerat tar total absorption ca 8h vilket gör kasein till det perfekta proteinet innan sänggående.

Äggprotein:
Ett av de mest underskattade proteinkällorna, med ett biologiskt värdet som är i princip lika högt som för vassle och ett upptag som är långsammare är äggprotein det perfekta mellanmålet för ökad fettfri muskelmassa. Dessutom är Äggprotein rik på de antioxidativa aminosyrorna metionin och treonin.

Vassleprotein:
Vassle är det protein som har det högsta biologiska värdet av alla kända proteiner och är därför ett självklart tillskott i en hårt tränande individs kostupplägg.

Avancerat proteintillskott
I 3 Phase proteinet finns cikoriarotfibrer som gör upptaget betydligt långsammare och gör att 3 Phase har ett långsammare upptag än rent kasein.

3 phase är kort sagt det bästa proteintillskottet du kan hitta. Det kombinerar fördelarna från de bästa proteinkällorna och ger tack vare cikoriafibrerna en bra mättnadskänsla och ett mycket långsamt och stabilt men ändå fullständigt upptag. Din kropp får god tid på sig att absorbera allt protein tack vare att aminosyrorna frigörs långsamt från de olika proteinkällorna.

Tag en portion till frukost, efter träningen samt en innan sänggående varje dag.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499