Kategorier

7-Keto Caps 30 kap.

WNT

Muskeluppbyggande

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr

7-KETO CAPS™ - Muskelutveckling - Fettförbränning

OBS. 7-keto dhea är dopingklassat sedan 1 jan. 2012
          Får ej användas i samband med tävling!


7-KETO CAPS är en säker och naturlig metabolit av DHEA (det främst förekommande hormonet i kroppen som tillverkas i binjurarna) och upptäcktes för ca 10 år sedan under ett forskningsarbete på University of Wisconsin. Forskarna upptäckte att 7-KETO inte konverterade till testosteron eller östrogen vilket minimerar risken för en androgen (förmanligande) effekt. DHEA som var ett populärt tillskott under början av 90-talet tillhör de så kallade ”pro-hormonerna”, ett förstadie till en steroid. Dock visade det sig vid studier kring detta ämne att ca 50 % av de män som ingick i studierna faktiskt fick en höjning av östrogenhalten istället för testosteron vilket man först inte kunde förklara. Man kom senare fram till att DHEA är instabil i sitt utförande och därför inte var lämpligt att inta som kosttillskott

Funktion:
7-KETO är många gånger mer potent än DHEA att stimulera de termogena enzymerna i levern samt verkar positivt på fettmetabolismen och därigenom ökar kroppens förmåga att omvandla fett till energi. 7-KETO CAPS har även vid kliniska studier visat en kraftfull förmåga att reducera nivåerna av det nedbrytande stresshormonet kortisol. Detta skapar en bättre balans mellan testosteron och kortisol vilket förbättrar kroppens förmåga att bygga muskulatur och styrka markant. Då testosteron nivåerna inte påverkas är produkten ofarlig och säker att använda.

Detta är bara en del av de många positiva effekterna som 7-KETO CAPS ger. Många forskare påtalar även att den verkar föryngrande, förebygger rynkor och andra ålderstecken samt ger en allmän känsla av välbefinnande. WNT´s 7-KETO CAPS Lämpar sig väl för både män och kvinnor, även icke tränande personer har stor nytta av produkten pga. dess förmåga att öka fettförbränningen och ökat välbefinnande.
 

  • Höjer nivåerna av T3 och ökar fettförbränningen
  • Ökad muskeltillväxt
  • Reducerar mängden kortisol
  • Motverkar stressymtom
  • Bättre koncentrationsförmåga
  • Minskar ålderstecken
  • Lämpar sig även väl för kvinnor


Dagsdos:
2 kapslar.
Intag 1 kapsel på morgonen i samband med frukost och 1 kapsel 2 timmar före träning. Träningsfria dagar intas 1 kapsel i samband med middag. Kvinnor intar 1 kapsel per dag.
 

Näringsinnehåll per kapsel:
7-KETO DHEA
(3-Acetyl-7-Oxo-Dehydroepiandrosteron)
50 mg
Kapslarna är fria från socker, salt, jäst, artificiella färg-, smak- och konserveringsämnen.

Övriga ingredienser:
Dikalciumfosfat, askorbylpalmitat, magnesiumstearat, kisel, rismjöl.
Obs! Skall ej användas av personer under 18 år.
 

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499