Kategorier

AAKG 7800, 25ml shot

BioTech USA

Flytande AAKG, mycket koncentrerad!
Lättillgänglig, färdig att dricka!

Lagerstatus: Slut i lager

20 kr

7800mg AAKG per ampull!

AAKG 7800 Liquid Shot från Biotech USA kommer i en mycket smidig liten ampull, fylld med 25ml flytande L-arginin alfa-ketoglutarat. Detta preparat är framtaget för att boosta din prestationsförmåga under tung träning. 

AAKG bidrar till produktionen av kväveoxid, vilket kan vidga dina blodkärl och ge dig kraftfullt pump! Ett tillskott av AAKG 7800 är perfekt för dig som vill träna hårdare, men undvika stim, för dig som utövar uthållighetsträning och som söker efter smidig produkt som är lätt att ta med sig, och lätt att använda!

Dosering: Drick en ampull ca 20 minuter före träning.

Innehåll: 25ml per ampull, 20 ampuller per låda. 

Näringsvärde 1 ampull (25 ml)
L-arginine alpha-ketoglutarate (AAKG) 7800 mg

Ingredienser: Renat vatten, L-arginin-alfa-ketoglutarat, syra (citronsyra), smakämne , sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos), konserveringsmedel (sorbinsyra), färg (cochineal).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499