Kategorier

Activate Xtreme, 120 caps

Driven Sports

Den ultimata produkten för dig som vill få en kraftig ökning av testosteronproduktionen.

Lagerstatus: Slut i lager

369 kr

Äntligen en ordentlig testobooster med stor effekt och vetenskaplig grund.

De aktiva ämnena i Activate Xtreme är flera, och sammansättningen är i sanning imponerande. Endast Driven Sports kan tillverka en produkt som denna. Det kräver stora mängder forskning, tålamod och viljestyrka för att under flera år arbeta på att finslipa och justera formulan till det vi har idag. Activate Xtreme från Driven Sports är det vassaste tillskottet på marknaden inom testosteronökning. 

Divanil™
Divanil är en beprövad och hyllad sammansättning som ser till att din testosteronproduktion inte avstannar vilket ökar ditt fria testosteron.  

Mucuna pruriens
Ett riktigt mirakelämne som ökar din testosteronproduktion genom att höja LH-nivåerna i kroppen. Utöver det så har växtextraktet visats kunna höja nivåerna av tillväxthormon (GH) med över 1250%. Detta är av vikt för dig som önskar bygga större muskler fortare. Genoma att reducera nivåerna av prolaktin, verkar Mucuna pruriens även som ett lustfrämjande ämne som förkortas din refraktärsperiod och din dopaminproduktion gynnas.

Bryonia Liciniosa-frön
Används traditionellt för sina antiinflammatoriska egenskaper, men har under användning även visat ökning av LH och upp till 1400% ökning av testoteron. Fröna har också förmågan att öka sädesblåsans innehåll av fruktos med nästan 50%. Detta är direkt relaterat till kroppens testosteronproduktion. 

pZole™
Denna sammansättning är densamma som används i produkten Triazole, och har förmågan att hålla balansen mellan östrogenproduktion och testosteronproduktion för att maximera möjligheterna för muskeltillväxt, och dra nytta av bätte hormonerna. Detta genom att hämma, eller blocker enzymet Aromatas.

Aromatas är ett enzym som konverterar testosteron till östrogen, och är mannens huvudsakliga källa till östrogenproduktion. Genom att använda en Aromatashämmare som huvudingrediens, kan du utan svårighet hålla dina testo-nivåer höga, och dra nytta av alla fördelar detta ger dig.

Vitamin D3
Är en underskattad och kraftfull vitamin som gynnar många intressanta aspekter för dig som vill bygga muskler. Bland annat genom att minska fettansamling och genoma att gynna muskelreparation och återhämtning i musklerna. Faktum är att effekten av en ordentlig mängd D3 är av en sådan betydelse att det kan förenkla när du vill banta eller gå på diet, eftersom det gör att människor svarar bättre på låga kaloriintag vilket leder till större fettförbränning. Det är optimalt vare sig du vill få en slimmad, muskulär kropp eller bara gå ner i vikt.

Maca-extract
Maca förstärker din sexlust och ditt immunförsvar. I Peru kallas det för "naturligt viagra". De gamla Inca-indianerna använde Maca inför strid då de upplevde en ökning av styrka efter förtäring. De var på rätt spår! Uthållighet och ökad sexlust är två av effekterna från Maca. 

TL;DR: 

  • Divanil ökar ditt fria testosteron. 
  • Mucuna pruriens ökar LH, Dopamin och GH.
  • Detta förhindrar prolaktin frnå att förhindra testosteronproduktion, samt ökar din kropps testosteronproduktion.
  • Visar höjning av LH och testosteron.
  • pZole stoppar testosteron från att omvandlas till östrogen, vilket skapar en muskelgynnande balans.
  • Vitamin D3 bidrar till muskeltillväxt och fettreduktion.
  • Maca ökar din sexlust och uthållighet

 

Innehåll per servering (2 kapslar)
Vitamin D (som D3 kolekalciferol) 2000iu
Core test varumärkesskyddad blandning 1,5g
Extrakt av brännässla (Urtica dioica) (rot) (Divanil)  
Mucuna Pruriens (frö) (Levotest)  
Rhodiola rosea rot-extrakt  
Pedalium murex extrakt  
Tongkat ali extrakt (eurycoma longifolia)  

Övriga ingredienser: Magnesium stearat, rispulver, gelatin.

Dosering: Tag en portion (2 kapslar) två till tre gånger dagligen. Använd i 4-8 veckor för optimala resultat. Använd inte längre än 8 veckor per användningsperiod.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499