Kategorier

Alergomin 30 caps

Olimp

Naturligt stöd mot allergener!

Lagerstatus: Slut i lager

89 kr

ALERGOMIN - Naturligt stöd mot allergener!
 
Alergomin är ett innovativt kosttillskott speciellt sammansatt på ett naturligt sätt för att hjälpa till att återställa balans under förhållanden med olika besvärliga allergener. Denna nya formula innehåller mycket absorberbart kalcium och zink i form av allergitestade aminosyrakelater från Albion®, berikad med vitamin C och quercetin.
 
Många olika allergener
 
Mängden allergener, ämnen eller miljöer, som orsakar ett antal allergiska reaktioner till följd av kontakt med vår kropp, det är enorma, över 40 000 föreningar har identifierat. För att lyckas i kampen mot allergenerna behöver din kropp flera nödvändiga ämnen som stödjer funktionen av immunsystemet. 
 
Alergomin™ - högsta kvalitet för att garantera effektivitet och säkerhet:
 
Perfekt sammansättning och naturligt stöd i situationer då du utsätts för allergener.
Synergisk aktivitet mot besvärliga allergener kelaterat kalcium, zink, PureWay-C® och quercetin,
Extremt hög biotillgänglighet, hypoallergena aminosyrakelater kalcium och zink och mycket effektiv vitamin C (PureWay-C ®).  
 
Alergomin™ är den enda produkten på marknaden som innehåller hypoallergena, kelaterade former av kalcium och zink i kombination med vitamin C och quercetin

Kosttillskott som är avsedd för personer känsliga för allegener i närmiljön som orsakar allergiska besvär och försvagar organismen.
 
Rekommenderad användning: 1 kapsel 1-3 gånger dagligen, oavsett måltider (skölj ner med mycket vatten). Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. 
 
Näringsvärde                                       1 kapsel                           3 kapslar
Kalcium (som kalcium bisglycinat)       250 mg (31%*)      750 mg (94%*)
Zink (som zink bisglycinat)                 3,3 mg (33%*)10 mg (100%*)
Vitamin C (PureWay-C®)                             27 mg (33%*)80 mg (100%*)
Quercetin                                                  25 mg                75 mg
* RDA – rekommenderat dagligt intag.
 
Ingredienser: Kalcium bisglycinat, L-treoaskorbinsyra, quercetin, zink bisglycinat, mikrokristallin cellulosa - fyllnadsmedel, magnesiumstearat - klumpförebyggande medel, kapsel (gelatin - kapselhölje, färgämne: E171).
 
Viktigt: Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost. En mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil rekommenderas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499