Kategorier

All Night System 1kg

Self Omninutrition

Två sorters Kasein, Zink, Magnesium och Vit-B6!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr

En produkt som är designad för att ge dig de optimala förutsättningarna för att bygga muskler i sömnen!

Micellärt Kasein och Kalcium Kaseinat är fullvärdiga långsamma proteiner av högsta kvalitet. De ser till att din kropp får alla de byggstenar den behöver för att ge musklerna maximal återhämtning och tillväxt.

Förutom protein i världsklass innehåller All Night System även den populära blandningen av Zink, Magnesium och Vitamin B6. En blandning som ofta tas separat för att förbättra sömnen hos många idrottare. Nu behöver du inte dessa piller längre, då allt du behöver finns i All Night System.

Som om inte detta vore fantastiskt nog, innehåller All Night System från Self ännu en viktig ingrediens. L-Theanin. En Aminosyra som på senare tid fått mer uppmärksamhet då studier visar att den kan förlänga din djupsömn, och på så sätt bidra till att du vaknar med en utvilad känsla.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499