Kategorier

Allergy A&D 100 kap.

Twinlab

Vitamin A & D

Lagerstatus: Slut i lager

119 kr 99 kr

Vitamin A & D i optimala doser för dig som inte äter/är allergisk mot fisk, ägg eller mjölk, får för lite sol eller har problem med hudåkommor såsom akne. Vitaminerna är framställda så att de ger bästa upptag i kroppen. Vitamin A & D ges tillsammans för att optimera upptaget. D-vitamin hjälper till och bygger upp vårt skelett. Vitamin A behövs för att synen skall fungera och har också betydelse för funktionen hos hud och slemhinnor. Ett symtom på A vitamin brist är nattblindhet och långvarig svår brist kan ge permanent blindhet. I världen anses A vitamin brist vara en av de vanligaste orsakerna till blindhet. Andra symtom på brist är hudåkommor, A-vitamin används ofta av personer som har problem med akne. 

Innehåller inga av allergenerna från fisk, vete, soja, jäst, laktos, mjölk, citrus och ägg. Inga tillsatta färgämnen, sötningsmedel, salt eller preserverande ämnen

Portion: 1 kaps. (100 port)

Innehåll per portion RDI*
Vitamin A3000μg375% Vitamin D10μg200% * Rekommenderat dagligt intag.

Doseringsförslag: En kapsel intas dagligen.

Ingredienser:
Potatisstärkelse, avfettat riskliextrakt, gelatin, renat vatten, kiseldioxid, magnesiumstearat, MCT, retinylacetat, kolekalciferol.

Viktigt: Överskrid inte angiven rekommenderad dagsdos. Detta kosttillskott avser inte att ersätta en varierad och näringsrik kost. Förvaras torrt och svalt och oåtkomligt för barn.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499