Kategorier

ALPHA-15, 60 kapslar

Eiselt

Snabb & effektiv höjning
av kroppseget testosteron!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr 199 kr

Alpha-15™ innehåller en kraftfull patentsökt ingrediens, som liksom Eiselt's produkt Duravol, har kommit fram som en spin-off av forskningsföretaget Indus Biotech's utveckling av nya växtbaserade läkemedel. ALPHA-15™ är en oerhört snabbverkande testosteronehöjande produkt som ger en signifikant höjning av testosteronet inom bara 12 timmar.
 

Sammanfattning om Alpha-15™

 

  •    Unikt ämne som inte liknar något annat du tidigare testat!
  •    Snabb och effektiv höjning av det kroppsegna testosteronet!
  •    Ökar det fria testosteronet 215% mer än placebo på 12 timmar!
  •    Ökar totaltestosteronet 258% mer än placebo på 12 timmar!
  •    Vetenskapligt bevisat effekt som visar förbättrad kroppssammansättning efter 8 veckor! Kan användas i kombination med andra kosttillskott.
  •    Ej dopingklassat. Kan användas av tävlande!
  •    Dubbelverkande skydd mot onöskade biverkningar av högre testosteronnivåer.


 

Vad innehåller IND-15™?
IND-15™ är polymolekylärt ämne bestående av speciella glykosider i kombination med saponiner som utvinns från Trigonella Foenum-Graecum (bockhornsklöver). Saponiner av den här typen är det du vanligen finner i produkter innehållande extrakt från Trubulus Terrestris och Trigonella Foenum-Graecum men den forskning som Indus Biotech har gjort visar att glykosiden är absolut nödvändig för effekten av IND-15™ och det är den unika kombinationen av dessa som är patenterad. Så förväxla inte IND-15™ med Tribulus och annat med tvivelaktig effekt.
 

Hur fungerar ALPHA-15™?

ALPHA-15™ fungerar genom flera verkningsmekanismer för att snabbt öka kroppens testosteronproduktion och behålla det högt genom att motverka aromatisering (omvandling av testosteron till det kvinnliga könshormonet östradiol) och 5a-reducering (omvandling av testosteron till det mer androgena dihydrotestosteron). Både östradiol och dihydrotestosteron skulle kunna leda till oönskade bieffekter. Med högre testosteron ökar du möjligheterna att bygga muskler och bränna fett. Vi rekommenderar att du använder ALPHA-15™ i minst 8 veckor för att få en bra och synbar effekt.
 

Kan jag vara säker på att ALPHA-15™ inte ger biverkningar?

Den största risken för biverkningar av preparat som höjer plasmakoncentrationen av testosteron är att testosteronet omvandlas till östrogener eller dihydrotestosteron. Östrogener står för en feminiserande effekt och dihydrotestosteron står för en maskulinerande effekt. ALPHA-15™ har, som nämndes ovan, effekter som hämmar omvandlingen av testosteron till östrogen och dihydrotestosteron.

Testosteron + Aromatas -> Östradiol (hämmas av ALPHA-15™)

Den aromatashämmande aktiviteten är uppmätt till IC50 of 9.44 µg/mL vilket eliminerar risken för östrogena biverkningar.

Testosteron + 5a-Reduktas -> Dihydrotestosteron (hämmas av ALPHA-15™)

Den 5a-reduktashämmande aktiviteten av ALPHA-15™ är uppmätt till IC50 of 2.95 µg/mL vilket eliminerar risken för androgena biverkningar.
 

Finns det studier på IND-15™?

ALPHA-15™ har i en vetenskaplig randomiserad, dubbelblind, placebokontrollerad studie visats öka totaltestosteronet med 376% under en 12-timmarsperiod efter en dos. Vad innebär det här? Jo, att du redan från första dagen ökar dina förutsättningar att förändra din kroppssammansättning. Att förändra sin kroppssammansättning tar dock lite tid så vår rekommendation är att du använder ALPHA-15™ i minst 8 veckor för en bra effekt. 
 

Här finns ett sammandrag av en studie:
http://www.jissn.com/content/pdf/1550-2783-6-S1-P12.pdf


 

DOSERING:

Ta 2-3 kapslar ALPHA-15™ dagligen på kvällen, både träning- och träningsfria dagar i upp till 12 veckor.
 

INNEHÅLL per kapsel:

300 mg TestoSurge™ (standardiserat på Grecunin, ett ämne från Trigonella Foenum-Graecum semen)
 

Övriga ingredienser:

Magnesiumstearat, gelatinkapsel

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499