Kategorier

Alphamine, 252g

PES

Antikatabol fettförbrännare i pulverform!

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr 299 kr

Antikatabol fettförbrännare i pulverform!

Alphamine från Physique Enhancing Science är en unik och kraftfull fettförbränningsförhöjare i pulverform som också verkar genom att främja bevarandet av muskelmassa. Detta är av extra stor vikt för dig som tränar hårt på diet, eller tränar för att bli av med fett, då det är väldigt vanligt att träna fel och istället bryta ned muskler.

Higenamin och tembamid är två ämnen som v erkar fettförbrännande. I kombination med koffein, förstärks effekten av dessa och resultaten kommer fortare. Detta i sig ger god effekt, men det som verkligen är imponerande med Alphamine är Pauinystaliaalkaloider. Dessa stänger av receptorerna som förhindrar fettinlagring i mage, bröst, ländrygg och kärlekshandtag. Minskad fettinlagring=Ökad fettförbränning!

Alphamine verkar också termogent. Detta genom Oleuropein, olivbladsextrakt, som ökar utsöndringen av adrenalin, nordrenalin och termogenesen. Eucommia Ulmoides främjar också den termogena effekten genom klorogensyra. Dessa ämnen verkar även aptitdämpande, vilket gör det lättare för dig att hålla dieten och hjälper dig att tappa vikt/fett på lång sikt.

Som avslutning bidrar Alphamine med en muskelbevarande effekt som främja tillväxten av muskler och underhållet av befintliga muskler. N-coumaroyldopamin(NCD) främjar tät och hård muskelvävnad. Alfa-hydroxy-isokapornsyra(leucinsyra(HICA)) är en metabolit av Leucin, som är känd för att bevara muskler, verka antikatabolt och främja muskeltillväxt.

  • Antikatabol & Anabol!
  • Termogen effekt.
  • Minskar fettinlagring.
  • Ökar fettförbränning.
  • Verkar aptitdämpande.

Innehållsmängd: 252g - 84 portioner.

Dosering: De två första dagarna: Blanda 1 skopa Alphamine (3 g) med 1-1,5 dl vatten 15 - 30 min före frukost. Tag ev 1 servering till 5-6 timmar senare.
Fr om dag 3: Utöka ev. med en extra skopa på morgonen. OBS. produkten är hygroskopisk och drar åt sig fukt från luften, hantera burken varsamt och fritt från fukt. Produkten försämras ej, men blir svårdoserad då pulvret klumpar ihop sig, dessa klumpar löser sig utan problem i vätska.

Använd PES Alphamin högst 8 veckor i sträck. Gör sedan ett avbrott på minst 4 veckor innan du börjar på nästa cykel. Tag aldrig mer än tre serveringar under ett dygn.

Näringsämnen per skopa (3g)
Alphamine FIT Matrix:      1577,5 mg
Lean Performance System
Kolinbitartrat, Alfa-hydroxy-isokapronsyra, blad från guttaperkaträd
(Eucommia ulmoides) (98 % klorogensyra), olivträdsblad
(pressade för oleuropein), N-coumaroyldopamin.
 
Ergo-Thermogenic System
Vätskefritt koffein, higenamin HCI, N-cinnamoyl-beta-hydroxy-4-
metyoxyfenyl-etylami.
 

Drick alltid riktligt med vatten när du använder stimulanta produkter som främja fettförbränning!

Ingredienser: Citronsyra, aromer, kiseldioxid, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), vegetabiliskt stearat, rödbetsjuicekoncentratpulver. Innehåller sötningsmedel. Innehåller en fenylalaninkälla.Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499