Kategorier

Mayo, 340 g

Walden Farms

Smakrik och utsökt majonäs utan kalorier, fetter och socker! Majonäs på Walden Farms vis.

Lagerstatus: Slut i lager

49 kr 25 kr

Kort Datum: Chipotle: 2017-06-23
OBS: Datummärkning är en rekommendation, så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning.

Walden Farms egna Mayo! En krämig majonäs helt utan vare sig kalorier, fett eller socker och den smakar helt underbart. Amazin' Mayo gör sig utmärkt till smörgåsar, som dip och även till tårtor och i röror. Ett måste för den som älskar majonäs och ändå vill hålla formen. 

Walden Farms Majonäs finns i flera goda smaker, för dig som vill sätta lite extra krydda på diet-tillvaron!

Smakrik och god majonäs på Walden Farms vis!

Det är på grund av högkoncentrerade aromer och extrakt som Walden Farms produkter får sin goda smak och det är dessutom därför som det inte innehåller några kalorier alls! Ersätter du dina vanliga kosttillbehör med Walden Farms produkter minskar du ditt kaloriintag med 330 kcal i snitt per dag vilket för de flesta innebär en viktnedgång på uppemot 15 kg på ett år!

Energi 0 kcal
Fett 0 g
Kolhydrater 0 g
Protein 0 g
Natrium 105 mg

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.