Kategorier

Androx Q12 90 caps

Nanox

Muskeltillväxt & uthållighet
Öka dina testonivåer!

Lagerstatus: Slut i lager

419 kr

Androx-Q12 från Nanox är ett exklusivt utvecklat tillskott för hårt tränande atleter. Innehåller 12 högpotenta ingredienser som främjar muskeltillväxten! Utvecklad för att vid regelbunden konsumtion öka såväl styrka som övergripande prestation och muskelmassa!

Hur fungerar det?

För att uppfylla sitt syfte använder produkten en patentskyddad blandning av 12 väl avvägda ingredienser som valts ut för att få en maximal synergisk effekt.

Androx-Q12 innehåller fyra nyckelingredienser som direkt påverkar och ökar din testosteronproduktion, alla respektive nyckelingredienser har olika men kompletterande verkningsmekanismer!

1. Testosteroninducerande prekursorer

Testofen
Testofen har i en dubbelblind, randomiserad och placebokontrollerad mänsklig studie med 60 försökspersoner visat sig ge en ökning av fritt testosteron i kroppen.

Avenasativaextrakt
En japansk studie bekräftar att Avenaextrakt kan öka produktionen av luteiniserande hormon (LH) som hos människan stimulerar produktionen av testosteron.

Bladspenatextrakt
Bladspenat är en källa till β-ecdyson, en ecdysteroid som ger en anabol effekt på muskelproteinsyntesen hos män. En undersökning har utförts på 78 idrottsmän där hälften fick en kombination av ecdysteron + protein och hälften fick placebo. Ecdysteron + protein-gruppen uppnådde under en 10-dagarsperiod en ökning av muskelmassa med 6-7% samtidigt som andelen kroppsfett totalt minskade med 9-10%.

2. Testosteronstabiliseringsingredienser

ZMA – komplex
Zink och magnesium är mycket viktiga ämnen för bevarande av naturliga testosteronnivåer. Hård och intensiv träning är nedbrytande och ökar omsättningen av mineralerna zink och magnesium i kroppen. Ett underskott av dessa mineraler kan innebära en begränsning av kroppens testosteronproduktion.

Vitamin B6
För män är Vitamin B6 bra för att upprätthålla normala nivåer av testosteron eftersom det reglerar balansen av mellan östrogen och testosteron i den såkallade androgena produktionen. Det är också en viktig vitamin, eftersom den behövs för omsättningen av protein.

3. Anti – SHBG

Brännnässelextrakt
Brännässelextrakt kan bidra till en naturlig ökning av testosteronnivåerna genom att hålla testosteronmolekylen fri från proteintransportören sex hormone binding globulin (SHBG). SHBG hjälper visserligen testosteron att stanna i blodet längre men hindrar det också från att förenas med specifika receptorer i muskelcellerna. Genom att frigöra testosteron från SHBG kommer du att uppleva att högre nivåer av fritt testosteron når muskelcellerna.

4. Adaptogena växter

Sibirisk Ginseng
Sibirisk Ginseng är en komplett adaptogen som motverkar trötthet och ger energi. Ämnet är känt att öka energinivåerna och förstärka immunförsvaret.
Sibirisk Ginseng upplevs även ha en positiv inverkan på såväl manlig som kvinnlig fertilitet.

Innehåller även ämnet piperin som ökar absorption och biotillgängligheten av övriga ingredienser i Androx Q12's formula.

Rekommenderad dosering: Tag 3 kapslar när du vill under dagen.

Ingredienser: Bockhornsklöverextrakt (Trigonella foenum-graecum L, Testofen ®), cellullosa (kapsel hölje), magnesiumoxid, brännässelextrakt (rot) (Urtica dioica L.), havre extrakt (Avena sativa L.), bladspenat extrakt (Spinacia oleracea L.), mikrocristalliserad cellullosa (utfyllnads medel); Sibirisk Ginseng extrakt (Eleutherococcus senticosus (Rupr & Maxim) Maxim), zink citrat, titandioxid (färgämne), magnesiumstearat (klumpförebyggande medel), silicium koldioxid (klumpförebyggande medel), järn r-oxide (färgämne), Lactobacillus cassei-immunitas, svartpeppar extrakt (Piper nigrum L.), pyridoxin hydroklorid (Vit B6), cyanokobalamin (vit B12).

Varning: Androx Q12 är en mycket kraftfull produkt! Det är strängt rekommenderat att gravida kvinnor, barn under 14 år ej använder produkten. Förvaras oåtkomlig för barn


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499