Kategorier

Animal Pump 30 pack

För de som vill förbättra sin pump

Lagerstatus: Slut i lager

419 kr 349 kr

Animal Pump


Pumpen har ett avgörande betydelse för främjandet av muskeltillväxt. Med varje rep där du får pump så fylls dina muskelceller med näringsämnen, vätska och syre. Denna händelse kickstartar den anabola processen. Dina muskelceller fylls med vätska, blir ansträngda och spända och nästan exploderar, detta kallas cellvolym.

Under förutsättningen att du äter och kompletterar ordentligt med tillskott bör denna vätska fylla dina muskelceller med näring och göra det du är på gymmet för, växa.

Det är här Animal Pump kommer in i bilden. Nu vet du varför du behöver pumpkänslan, att ha dina muskler helt fyllda med blod är vad som driver en kroppsbyggare. När pumpen är där, bränslefyll dina muskler med rätt näringsämnen så du uppnår optimal muskelökning. Att få rätt blandning av näringsämnerna är viktigt.

Ur styrke -och muskelvolymsperspektiv är Animalpak en fulländad produkt med sin nya kreatinblandning. Byggare har använt kreatin i ett decennium nu med goda resultat och under årens lopp, vetenskap har lett till fler och mer avancerade former av kreatin. Kreatin är ett viktigt och grundläggande tillskott inom byggning. 


Avsedd för:

 

- Idrottsmän som vill förlänga pumpen.
- De som vill förbättra sin prestation.
- Lågsäsongbyggare som funderar på att lägga på sig massa och styrka.
- De som känner att vanligt kreatin inte hjälper. 
- De som hatar att svälla upp av vanligt kreatin.

 
Dosering:

Om du vill öka pumpen använd ett pack 30 minuter innan träningspasset. Ät inte mat eller proteinshake mellan din dagliga dos av Animal Pump. För att få maximal effekt drick mycket vatten innan och under träningen. 

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499