Kategorier

Artemis Long Sleeve

Gainx

70%

Tunn långärmad med smickrande passform och svalt material!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr 90 kr

Lätt och bekväm långärmad t-shirt med smickrande passform!

Artemis Long Sleeve från Gainx är en fin och stilren longsleeve i ett bekvämt och stretchigt funktionsmaterial. Det sköna materialet av nylon och elastan transporterar med lätthet bort fukt från kroppen vilket håller dig sval och torr under träningspassen. Den smala, smickrande passformen tar fram dina bästa former och ger ett atletiskt intryck. 

  • Stretchig långärmad t-shirt i funktionsmaterial!
  • Stilren logotyp på bröstet!
  • Mjuka och fina färgval!
  • Lätt material med hög komfort!
  • Följsam och smickrande passform!
  • Tumhål i ärmsluten!

Gainx Artemis Long Sleeve träningströja gör sig riktigt bra med ett par eleganta träningstights eller träningskläder i svart, blått eller rosa. Te.x. Enyo Tights, Ceres Tights eller Raspberry Swirl Tights. Den funktionella tröjan är perfekt för träning både inomhus och utomhus och är försedd med tumhål i ärmsluten för extra komfort!

GainX Artemis long sleeve

Material: 87% polyamid, 13% elastane
Passform: Slim-fit

Om du står mellan två storlekar står valet mellan vilken typ av passform man föredrar. För en tightare passform kan du gå ned en storlek, för en lösare passform rekommenderar vi att du går upp en storlek. Om måtten för bröst och midja motsvarar två olika storlekar (exempelvis Small i midja, men Medium i bröst) föreslår vi storleken som passar för bröstmåttet. Om måtten för höft- och midjemått motsvarar två olika storlekar (exempelvis Small i höftmått och Medium i midjemått) föreslår vi storleken angiven för höftmått.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499