Kategorier

Artemis Tank Top

Gainx

70%

Slim-fit träningstopp med ventilerande material!

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr 60 kr

Lätt och tunt träningslinne med smickrande passform!

Artemis Tank Top från Gainx har ett lätt och stretchigt tyg med hög komfort som ger en bekväm och figurnära passform. Det funktionella materialet av polyamid och elastan ger plagget väldigt goda fuktavledande egenskaper vilket håller dig torr och sval under träningspassen samt låter plagget torka väldigt snabbt.

Den klassiska racerback-ryggen erbjuder god rörlighet för alla typer av träning, och den eleganta skärningen i kombination med de snygga detaljerna framhäver din figur på bästa sätt. 

  • Stretchig träningstopp i funktionsmaterial!
  • Stilren logotyp på bröstet!
  • Snygga färgalternativ!
  • Lätt material med hög komfort!
  • Följsam och smickrande passform!

Gainx Artemis Tank Top är det perfekta träningslinnet för dina träningspass tack vare den eleganta passformen, det funktionella samt bekväma materialet och den goda rörligheten. Linnet finns i tre snygga färgkombinationer för att du på enklast möjliga sätt ska hitta din favorit och lätt kunna matcha övriga träningskläder! Kolla gärna in Träningstights från GainX för en perfekt match till din nya favorittopp.

Material: 87% polyamid, 13% elastane
Passform: Slim-fit

Om du står mellan två storlekar står valet mellan vilken typ av passform man föredrar. För en tightare passform kan du gå ned en storlek, för en lösare passform rekommenderar vi att du går upp en storlek. Om måtten för bröst och midja motsvarar två olika storlekar (exempelvis Small i midja, men Medium i bröst) föreslår vi storleken som passar för bröstmåttet. Om måtten för höft- och midjemått motsvarar två olika storlekar (exempelvis Small i höftmått och Medium i midjemått) föreslår vi storleken angiven för höftmått.