Kategorier

Assault XT, 430g

MusclePharm

Äntligen en rejäl PWO!
Extrem uthållighet, styrka och fokus!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr

Äntligen en värdig pre-workout med tryck i!

MusclePharm visar verkligen hur man gör en ordentlig PWO med Assault XT. En komplett prestationshöjande produkt som har stort mervärde på grund av sina ingredienser som arbetar i synergi med varandra för att ge ytterliga effekter!

Kombinationen koffein och kreatin är klassisk i moderna pre-workouts av en enkel anledning. Effekten är märkbar och ämnena är välstuderade. Denna blandning är kompletterad i Assault med flera andra ämnen som bidrar till dina ökade prestation, styrka och muskeltillväxt. Med tillsatt BCAA får musklerna snabb energi att arbeta med. Detta minskar också den katabola effekten, och bevarar dina muskler under hård diet eller träning!

Assault XT innehåller en imponerade mängd Beta-alanin per dosering, hela 2000mg! Detta ger din kropp mer karnosin, vilket yttrar sig genom ökad uthållighet! 

  • Ökar din uthållighet.
  • Ökar din explosiva styrka. 
  • Verkar anabolt och antikatabolt.
  • Snabbare återhämtning!
  • Endast pålitliga ämnen som är studerade.

Dosering: Blanda 1 skopa i 3-4 dl vatten och skaka i shaker i ca 30 sekunder. Intag ca 20-40 minuter innan träning.

Allergiinformation: Innehåller sötningsmedel och en fenylalaninkälla.Tillverkas i lokaler där mjölk, ägg, sojabönor, skaldjur, fisk, nötter och jordnötter hanteras. Kan därför innehålla spår av dessa produkter.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499