Kategorier

Athletic Sports Top

Dcore

Sportig topp med bra stöd och flexibelt material!

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr

Lätt och stilfull sport-bh!

Athletic Sports Top från Dcore erbjuder ett bra stöd som passar utmärkt till träningsformer med högre intensitet. Med trendigt ryggparti försett med dubbla, korsade band förstärks din atletiska look på ett fint sätt. Vadderingen i kuporna är löstagbara, för maximal komfort och flexibilitet. Denna sport-bh är även behandlad med polygiene anti-odör teknologi vilket bidrar till minskad lukt från plagget efter träning. Träna mer, tvätta mindre! Bra för både dig och miljön.

  • Medium-high support!
  • Bekvämt material för hög komfort!
  • Flexibelt funktionsmaterial som håller dig rätt tempererad!
  • Polygiene anti-odör teknologi!
  • Tvätta mindre, träna mer!

Dcore Athletic Sports Top träningstopp har en sportig look och är tillverkad i ett bekvämt funktionsmaterial som effektivt transporterar bort fukt från kroppen. Den lite längre passformen nedtill gör att linnet sitter stabilt under bysten. Matcha gärna med ett par läckra träningstights eller Athletic Shorts från Dcore för en komplett look!

Material: 90% polyester, 10% spandex, 250gsm
Modellen är 168cm lång, väger 56kg och använder storlek XS


Polygiene motverkar dålig lukt genom ett biocid av silversalt (silverklorid) tillverkat av återvunnet silver och ser till att dina träningskläder håller sig fräscha och inte behöver tvättas lika ofta. Undvik att tvätta plagget i onödan och låt lufttorka för att spara på både miljön och plagget.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499