Kategorier

Aldrig Vila BCAA, 500g

Aldrig Vila

Rik på Leucin 6:1:1 samt laddad med OSMODRIVE för ökad effekt!

Lagerstatus: Slut i lager

315 kr 199 kr

Aldrig vila BCAA 500 gr

För att komplettera sin kollektion och din träning kommer här en BCAA från Aldrig Vila.

Med en grym Pre-workout, en effektiv post-workout och en rik BCAA är cirkeln sluten, din träning har nu allt den behöver för att maximera dina förutsättningar.

Laddad med sex gånger så mycket Leucin som Valin och Isoleucin. Denna BCAA är förmodligen den mest välsmakande på marknaden just nu, och den är berikad med Vitamin C, Vitamin B6, Betain och agmatin.

Dosering: 1 skopa (12 g) blandas med 3dl vatten.

Innehåll per portion (14g)
L-leucin 6000 mg
L-valin 1000 mg
L-isoleucin 1000 mg
OSMODRIVE  
Glycin 1000 mg
Alanin 500 mg
Lysin 500 mg
Vitamin C 250 mg
Beta-vulgaris radix 250 mg
Vitamin B6 5 mg

Ingredienser: L-leucin, L-valin, L-isoleucin, glycin, äppelsyra, l-alanin, l-lysin, vitamin c, beta vulgaris radix, aromer, solroslecitin, färgämne: riboflavin, vitamin b6, sötningsmedel: aspartam, acesulfam-k, innehåller en källa till fenylalanin.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499