Kategorier

Breach 2.0, 360g

Aldrig Vila

Nu är den äntligen här! Extrem styrka och pump samt grymt driv och fokus!

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr

Tiden är kommen. En ny era av fantastisk kraft, driv och fokus är här!

Breach 2.0 är uppföljaren som kommit för att stanna. Originalet Breach sålde tomt på alla hyllor och lämnade konsumenterna skrikande efter mer. Här kommer mer!

Breach fick extremt mycket feedback, och det är med hjälp av den och med hjälp av erfarna, kräsna och hängivna atleter som Aldrig Vila kunnat utveckla denna enormt potenta PWO.

Efter en tid i labbet med mängder av prover, feedback och forskning har den äntligen släppts; Breach 2.0, överträffar lätt de skyhöga förväntningarna som byggts upp efter föregångaren. Med sin grymma sammansättning av välbeprövade ämnen och innovativa kombinationer når den nivåer som inte förut varit möjligt.

Med nyckelingredienser som Kolin, Higgenamin, Kreatin, Betain, ALC, Agmatin, Beta-Alanin m.fl ger Breach 2.0 en helhetseffekt som är helt fantastisk. Ett enormt driv och fokus, explosiv styrka och pump, förhöjda energinivåer, pigghet, ökad fettförbränning och ökad återhämtning är några av effekterna du kan vänta dig. Allt detta utan någon krasch, som tidigare vart vanligt bland populära Pre-workouts.

Breach 2.0 finns i två härliga smaker: Wild Berry och Fresh Pear
Dosering: Blanda 1-2 skopor (12-24 gram) med 3 dl vatten, inta ca 20-30 minuter före träning.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499