Kategorier

Avosol 60 cap.

WNT

Motverkar artros

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr 179 kr

Avosol 60caps

Innehåller substansen ASU® som är ett helt naturligt extrakt baserat på avokado och soja. Förhållandet mellan avokadoolja och sojaolja i ASU är 1:2 med väldokumenterade effekter. Substansen är ett registrerat varumärke i flera länder, exempelvis Frankrike där den har använts för behandling av artros i mer än 25 år. Avosol verkar genom att återbalansera de nedbrytande och uppbyggande processerna i brosket. ASU är väldokumenterat vid artros: 4 kliniska studier på patienter, 4 studier på celler eller djur som förklarar verkningsmekanismen och en litteraturstudie från augusti 2002, som konstaterar att ASU var den enda dokumenterade växtprodukten som visats vara effektiv vid artros.

Artros-processen karakteriseras till stor del av nedbrytning av ledbrosk. Det finns inga registrerade läkemedel som hjälper mot detta. Symtomlindring (smärtlindrande och antiinflamatoriska läkemedel) används därför oftast för att minska smärta och stelhet vid traditionell behandlingen av artros. Idag skiljer man på begreppet ”symptoms modifying drugs” (symptomlindrande medel) som motsats till ”structure modifying drugs” (strukturändrande medel). Symptomlindrande medel har en verkan som sätter in snabbt, men som också avklingar snabbt efter man slutat att ta läkemedlet. De strukturändrande medlens effekt sätter in långsamt, men effekten sitter kvar desto längre.

Avosol tillhör de strukturändrande medlen och har inga signifikanta biverkningar. Avosol stimulerar alltså bildandet av nytt brosk och minskar samtidigt nedbrytningen av befintligt brosk, vilket leder till minskad smärta och stelhet och förbättrad rörlighet . Effekten av Avosol är märkbara redan efter ungefär en månad och sitter i upp till två månader efter avslutat intag.

Innehåller: Maltodextrin, gelatin, sojaextrakt (Glycine max L.), avokadoextrakt (Percea americana Mill), sojaproteinisolat, antioxidationsmedel (tokoferolkoncentrat), klumpforebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumstearat), emulgeringsmedel (sojalecitin).

Dosering: 2 kapslar dagligen tillsammans med vätska i samband med måltid.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499