Kategorier

B-Complex Vit C + Zink, 60 caps

Self Omninutrition

Samtliga B-vitaminer förstärkta med zink och vitamin C

Lagerstatus: I lager

79 kr

B Complex 60 kapslar

B-vitaminer i all sin ära, kombination med 8 vitaminer från B-komplex med tillsatt zink och vitamin C. B-vitaminer har många funktioner i kroppen. Stress och hård träning tar död på B-vitaminer. Hår, hud, muskler, blodet och energiproduktionen är beroende av dessa vitaminer. Dagligt tillskott för ett hälsosamt aktivt liv.

B-vitaminer är extra viktigt under perioder av stress och hård träning, detta eftersom kroppens förbrukning och behov blir större under dessa omständigheter.
För oss som tränar är de speciellt vitaminerna B3 och B6 som vi har ökat behov av. B3 är nämligen nödvändigt för att kroppen ska kunna omvandla energi från kolhydrater, fett och protein till energi som våra muskler kan använda (ATP) B6 är viktigt för proteinsyntesen vilket också är extra viktigt när du tränar.
Faktum är att B-vitaminbrist är vanligare en man tror, detta beror på att vi raffinerar och tillagar våra livsmedel vilket leder till att mycket av B-vitaminer förstörs.

Ska du ta B-vitamintillskott ska du se till att du tar samtliga B-vitaminer för att behålla balansen mellan de olika, B-complex från SELF innehåller perfekt avvägda doser av samtliga B-vitaminer.
Dessutom innehåller B-complex C-vitamin för att skydda B-vitaminerna mot fria radikaler i blodet. Zinkbrist är också vanligt hos idrottande personer och ett tillskott av detta mineral är ett utmärkt sätt att tillgodose behovet.

  • Hjälper energiproduktionen
  • För fett och proteinmetabolismen
  • Främjar hjärnan och nervsystemets funktioner
  • Hjälper immunförsvaret
  • Vegan kapsel

Kvantitet: 60 kapslar
Portionsstorlek: 1 kapsel
Portioner per förpackning: 60 st

Dosering: 1 kapsel dagligen

Hjälper energiproduktionen, för fett och proteinmetabolismen, främjar hjärnan och nervsystemets funktioner, Hjälper immunförsvaret 

Ingredienser per kapsel
Zink (gluconat) 15 mg (150%)
Vitamin C (askorbinsyra) 500 mg (652%)
Vitamin B1 (Tiamin-hcl) 25 mg (2273%)
Vitamin B2 (Riboflavin) 25 mg (1785%)
Vitamin B3 (Niacin) 54 mg (342%)
Vitamin B6 (Pyridoxine-hcl) 9,5 mg (645%)
Vitamin B9 (Folsyra) 400 mcg (200%)
Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 1000 mcg (40000%)
Vitamin B7 (d-biotine) 0,45 mg (225%)
Vitamin B5 (Pantotensyra) 18 mg (300%)

Ingredienser: Zink, Vitamin C, Vitamin B1, B2, B3, B6, Folsyra, B12, Biotin, Pantotensyra, stabiliseringsmedel (E460, veg. E470b), veg-kapsel (E1204).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499