Kategorier

Bake Pro 1 kg

Dalblads

Bakprotein
Pannkakor, bröd, mm

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr 317 kr

BakePro 1 kg

Pannkakakor, muffins, potatismos, bröd, mm. Du kan använda Dalblads NYA bak och matprotein Bake Pro 1 kg™ till alla dina favoritrecept. Bake Pro™ är ett protein som är speciellt utvecklat för att kunna baka och laga mat. Det tål värme upp till 200˚C.

Bake Pro 1 kg™ har en proteinprocent på 80, fett 4 och kolhydrater 6. Bake Pro™ går alldeles utmärkt att använda som ett rent protein för proteindrinkar. För att få ett fullvärdigt bakprotein så har Dalblads Nutrition tagit fram ett mat/bakprotein med en av världens mest framstående tillverkare av vassleproteiner.


Bake Pro
™ är väldigt lätt att använda till recept, ca. 25% av torringredienserna byter man ut mot Bake Pro™.
Smak: Neutral


Storlek: 1 kg

Tillverkare: Dalblad´s Nutrition


Per 100 gram

  • Kalorier 380
  • Protein: 80
  • Fett:  4
  • Kolhydrater:  6

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499