Bake Pro 3 kg SUPERSALE

Dalblads

2 böcker, omega-3, protein samt smartshaker på köpet!
Oslagbart erbjudande!

Lagerstatus: Slut i lager

1 737 kr 699 kr

Kanonerbjudande från Dalblads!

Produkter på köpet:

  • Bakglädje med LCHF. Populär receptbok med massor av godsaker för dig som undviker socker och mjöl men ändå vill lyxa till det! (Värde 192kr)
  • Bakglädje till vardags och fest. Omtyckt receptbok med allt från matbröd till härliga desserter! Självklart utan socker och mjöl. (Värde 330kr)
  • Dalblads Omega-3, 100 kapslar. (Värde 70kr)
  • Dalblads Smartshake. (Värde 89kr) 
  • Whey Class+ 400g jordgubb (Värde 160kr)

Pannkakor, muffins, potatismos, bröd, mm. Du kan använda Dalblads bak och matprotein Bake Pro™ till alla dina favoritrecept. Bake Pro™ är ett protein som är speciellt utvecklat för att kunna baka och laga mat. Det tål värme upp till 200˚C.

Bake Pro™ har en proteinprocent på 80, fett 4 och kolhydrater 6. Proteinet går alldeles utmärkt att använda som ett rent protein för proteindrinkar. För att få ett fullvärdigt bakprotein så har Dalblads Nutrition tagit fram ett mat/bakprotein med en av världens mest framstående tillverkare av vassleproteiner.

Bakepro är väldigt lätt att använda till recept, ca. 25% av torringredienserna byter man ut mot Bake Pro™.

Smak: Neutral

Näringsvärde per 100g
Kalorier 380kcal
Protein 80g
Fett 4g
Kolhydrater 6g

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.