Kategorier

Bake Pro 400 gr

Dalblads

Mat & Bak-protein som tål värme! Utmärkt för dig som vill ha extra protein i vardagsmaten.

Lagerstatus: Slut i lager

159 kr 129 kr

Pannkakor, muffins, potatismos, bröd, mm. Du kan använda Dalblads bak och matprotein Bake Pro™ till alla dina favoritrecept. Bake Pro™ är ett protein som är speciellt utvecklat för att kunna baka och laga mat. Det tål värme upp till 200˚C.

Bake Pro™ har en proteinprocent på 80, fett 4 och kolhydrater 6. Proteinet går alldeles utmärkt att använda som ett rent protein för proteindrinkar. För att få ett fullvärdigt bakprotein så har Dalblads Nutrition tagit fram ett mat/bakprotein med en av världens mest framstående tillverkare av vassleproteiner.

Bakepro är väldigt lätt att använda till recept, ca. 25% av torringredienserna byter man ut mot Bake Pro™.

Smak: Neutral

Näringsvärde per 100g
Kalorier 380kcal
Protein 80g
Fett 4g
Kolhydrater 6g

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499