Kategorier

Balance, 60 caps

FitMiss

Multivitaminer, mineraler och antioxidanter anpassade för en kvinna med aktiv livsstil.
Kort datum - 1/2 priset

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr 99 kr

Berika din kropp med näring och känn dig starkare än någonsin, när du får allt du behöver för att utvecklas.

Kort datum: 2015-09
OBS: Datummärkning är en rekommendation. Vissa varumärken stämplar upp till 4-5 års hållbarhet på sina produkter, medan Fitmiss endast stämplar 2 år. Så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning.

För en hårt tränande kvinna, kan det vara väldigt svårt att ha koll på vad som behövs för att hålla hela systemet i topp-trim. Därför har FitMiss tillverkat Balance, som hjälper dig att få i dig den näring som behövs för att hålla din kropp, dina ben, dina muskler och din hud i gott skick. 

Fullpumpad med vitaminer, mineraler, probiotika och antioxidanter har FitMiss Balance allt en kvinna behöver för att hålla kroppen i balans.

Ett multivitamin/mineralkomplex som går utöver det vanliga!

  • 24 Vitaminer och essentiella mineraler!
  • 100% rekommenderat dagligt intag av många viktiga mineraler, bland annat järn.
  • Innehåller mycket B-vitaminer för ökad energi och metabolism.
  • Kapslarna är extra lätta att svälja

Dosering: Ta 1 portion (3 kapslar) dagligen.
Kapslar per förpackning: 60st


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499