Kategorier

BBQ Sauce, 340g

Walden Farms

Den perfekta såsen för dig som älskar såser men inte kalorier!

Lagerstatus: Slut i lager

49 kr

Walden Farms BBQ Sauce är speciellt för dig som älskar såser och vill undvika kalorier! Den finns i fyra olika smaker som alla är väldigt smakrika och lika goda som vanliga såser men innehåller till skillnad från vanlig BBQ-sås varken socker, fett eller kalorier. Oslagbart för den som vill unna sig till exempel en fin bit grillat med sås utan att behöva oroa sig för kaloriintaget.

Finns i smakerna:
Original
Thick 'n Spicy
Hickory Smoked
Honey

Det är på grund av högkoncentrerade armoer och extrakt som Walden Farms produkter får sin goda smak och det är dessutom därför som det inte innehåller några kalorier alls! Ersätter du dina vanliga kosttillbehör med Walden Farms produkter minskar du ditt kaloriintag med 330 kcal i snitt per dag vilket för de flesta innebär en viktnedgång på uppemot 15 kg på ett år!

Innehåll Mängd per 28 g(1 servering)
Energi 0 kcal
Fett 0 g
Kolhydrater 0 g
Protein 0 g
Natrium 210 mg

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499