Kategorier

BCAA 1000, 120tabs

Self Omninutrition

Grymt goda tuggtabletter med hela 1000mg BCAA per tablett! Kan det bli bättre?

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr

Hela 1000mg BCAA per tablett!

Härligt goda tuggtabletter med stora mängder av de grenade aminosyrorna.

BCAA är populärare än någonsin, detta på grund av de stora effekter som de grenade aminosyrorna har på muskeluppbyggnad. Leucin, Isoleucin och Valin ger musklerna signaler om att det finns gott om byggstenar, och kroppen reagerar då med att öka muskelproteinsyntesen.

Eftersom att BCAA absorberas snabbt av kroppen, är det bra för kroppen att ha en kontinuerlig tillgång till dessa aminosyror under dagen. Detta för att hålla aminosyrenivåerna i blodet höga. Under diet eller deff är BCAA också ett värdeufullt tillskott.

Alltså: Välsmakande BCAA-tuggtabletter från SELF. Perfekta att inta när du är på språng, eller inte hinner blanda din shaker. Eller de dagar när du är sugen på något gott.

Innehåll Per tablett Per 5 tabletter
Rekommenderad dos
L-Leucin 500mg 2500mg
L-Isoleucin 250mg 1250mg
L-Valin 250mg 1250mg
Total mängd BCAA 1000mg 5000mg

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.