Kategorier

BCAA 2000, 200 tabs

Prozis Sport

Grenade aminosyror i tablettform!
2:1:1 fördelning!

Lagerstatus: Slut i lager

139 kr 99 kr

Lättupptaglig BCAA i tablettform!

BCAA 2000 från Prozis Sport tillför dig aminosyrorna du behöver för att lyckas. Protein är för musklerna det samma som tegelstenarna är för huset, på samma sätt är aminosyror för proteinet vad sanden är för tegelstenen. De grenade aminosyrorna i BCAA är de som förknippas med muskeltillväxt och är ett vanligt tillskott bland atleter världen över.

BCAA ökar muskeltillväxten genom att direkt stimulera muskelproteinsyntesen. Leucin stimulerar processen och binder ihop aminosyror och på så vis bygger muskelprotein. BCAA kan även stärka insulin- och tillväxthormonsnivåerna. Både insulin och tillväxthormoner är anabola hormoner som ytterligare stimulerar proteinsyntesen.

  • Förbättrar muskelutvecklingen.
  • Optimerar muskelproteinsyntesen.
  • Förehindrar nedbrytning av musklerna.
  • Tillsatt vitamin B2 och B6 för bästa resultat.

Prozis Sport ger dig nu BCAA 2000, ett rent BCAA-tillskott med 2:1:1 proportioner av leucin, isoleucin och valin som kliniskt visat sig ge högre anabol respons. 

Kvantitet: 200 tabletter.
Portionsstorlek: 4 tabletter.
Portioner per förpackning: 50 portioner.

Dosering: Intag 2 portioner dagligen, före och efter träning. Träningsfria dagar, intag mellan måltiderna.

Innehåll  per dagsdos
Leucin 2000 mg
Valin 1000 mg
Isoleucin 1000 mg
Riboflavin 4 mg (286% RDI)
Vitamin B6 3,2 mg (229% RDI)

Ingredienser: L-leucin, l-isoleucin, l-valin, förtjockningsmedel (mikrokrystallin-cellulosa), bulkmedel (maltodextrin), yttre lager (konsistensgivare (hydroxypropyl metylcellulosa, konsistensgivare (polyvinylpyrrolidon), färg (titandioxid)), Förtjockningsmedel (natriumkarboximetylcellulosa), konsistensgivare (polyvinylpyrrolidon), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, silikondioxid), riboflavin, pyridoxinhydroklorid.

.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.