BCAA 8:1:1, 300g

BioTech USA

BCAA i fördelningen 8:1:1!
Optimerad för muskeltillväxt!

Lagerstatus: I lager

249 kr

Välsmakande aminosyror med 8:1:1 fördelning!

BCAA 8:1:1 från BioTech USA är en given klassiker med mycket god smak. De grenade aminosyrorna är essentiella och kan ej tillverkas av kroppen, vilket gör att du måste få i dig dem via kosten. För dig som tränar hårt är ett tillskott med BCAA väldigt givande då dessa aminosyror används för bibehållandet och uppbyggnaden av muskelmassa.

Fördelningen mellan aminosyrorna är 8:1:1 med fördel till leucin, då den senaste forskningen visar på att leucin har störst inverkan på den anabola effekten. 

BCAA 8:1:1 från Biotech USA har tillsatt dextros vilket kan hjälpa kroppen att använda kolhydrater som bränsle istället för aminosyror när du tränar. Så att de viktiga aminosyrorna går till uppbyggnaden av muskler istället!

Innehåll per förpackning: 300g - 33 portioner.

Dosering: 9 g (2 doseringsskedar) dagligen. Blanda 2 skopor i ca 300ml vatten och inta under eller efter träning. På vilodagar, drick mellan måltiderna. För att uppnå optimalt resultatet kombinera med kosttillskott som har hög proteinhalt.

Näringsvärde per 9g 100g
Energi 32kcal 352kcal
Fett
varav mättat 
0g
0g 
0g
0g 
Kolhydrater
varav sockerarter 
2,1g
2,1g 
22,8g
22,8g 
Protein 5,5g  61g
Salt 0,02g 0,22g

Ingredienser: 61% BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin 8: 1: 1), dextros, färg (ammoniak-karamell), syra (citronsyra), smakämnen, antiskummedel (dimetylpolysiloxan), sötningsmedel (sukralos) , salt.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.