Kategorier

BCAA Complex 3100, 200 tabs

Xcore

Aktivt stöd av muskeltillväxt och återhämtning!

Lagerstatus: Slut i lager

149 kr 119 kr

Pålitlig källa till de grenade aminosyrorna!

BCAA Complex 3100 från Xcore Nutrition innehåller leucin, valin och isoleucin i fördelningen 2:1:1 för att optimera muskelåterhämtningen och minimera muskelnedbrytning till följd av hård träning och hård diet. Det finns mängder av olika aminosyror, vissa som kroppen kan tillverka själv och vissa som måste tillföras via kosten. BCAA är tre av de aminosyrorna som måste tillföras via kosten, och som dessutom är väldigt viktiga för kroppens förmåga att underhålla och bygga muskelmassa. 

  • Förbättrar muskelåterhämtning
  • Minskad katabol effekt = ökad anabol effekt
  • Förbättrar proteinsyntesen!
  • 3100 mg per dos!
  • 2:1:1 fördelning av högkvalitativ BCAA!

Xcore BCAA Complex 3100 tillför effektivt de viktiga grenade aminosyrorna till musklerna och bidrar till en ökad muskeltillväxt samtidigt som de bevarar de muskler du byggt upp och skyddar mot nedbrytning. Tack vare den smidiga doseringen kan du enkelt tillgodose dina behov av BCAA.

Kvantitet: 200 tabletter
Portionsstorlek: 6 tabletter
Portioner per förpackning: 33 portioner

Dosering: Intag 2 tabletter före träning och 4 tabletter efter träning.

Innehåll  per portion (6 tabletter)
L-leucin 1500 mg
L-valin 750 mg
L-isoleucin 750 mg
Vitamin B2 3 mg (214% RDI)
Vitamin B6  2,4 mg (171% RDI)

Övriga ingredienser: Mikrokristallin cellulosa, maltodextrin, hyrdoxypropylmetylcellulosa, magnesiumstearat, polyvinylpyrrolidon, titandioxid, silikondioxid.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499