Kategorier

BCAA Engine, 800g

Swedish Supplements

Välsmakande grenade aminosyror BCAA

Lagerstatus: Slut i lager

549 kr 499 kr

BCAA Engine 800 gr

Grenade aminosyror med tillsat glutamin och lysin!

BCAA har en självklar plats bland många idrottare och gym-tränande.  Blandningen av Isoleucin, Leucin och Valin, med en ratio på 4:1:1, fördel Leucin. Leucin är överrepresenterat, då studier visar på att det är denna aminosyra som står för den anabola effekten.

BCAA Engine 4:1:1 från Swedish Supplements är en produkt av mycket hög kvalitet, tillverkad under hårda kontroller vad gäller kvalitet på smak, produktion och säkerhet. För att ytterligare optimera BCAA-blandningen, har man tillsatt L-glutamin. Även lysin är tillsatt.

  • Bcaa med ration 4:1:1
  • Extra tillsatt L-glutamin
  • Hög andel L-Leucin.

Swedish Supplements BCAA Engine innehåller också en liten mängd maltodextrin, vilket gör den extra tilltalande att använda före dina träningspass. 

Dosering: Blanda en skopa (ca 12g) med 3 dl vatten och skaka i shaker ca 30 sekunder. Intag före träning på mot mage, eller halva före och halva efter.

Ingredienser: L-Leucin, L-Glutamin, L-Valin, L-Isoleucin, Äppelsyra, Glycin, L-Alanin, L-Lysin, aromer, maltodextrin, sötningsmedel: aspartam, acesulfam-K, innehåller en källa till fenylalanin.

Information: Detta är ett kosttillskott för idrottare, kan ej ersätta en varierad kost. Endast för friska individer över 18 år.

Varning: Överskrid ej rekommenderad dosering. Håll utom räckhåll för barn. Använd ej under graviditet eller amning.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499