Kategorier

BCAA Xpress 700g SALE

Scitec

BCAA-Xpress
Just nu: Beta-Alanin på köpet!
Passa på, kanonerbjudande!

Lagerstatus: Slut i lager

688 kr 399 kr

Oslagbart erbjudande från Scitec!
Köp BCAA Xpress, få Beta-Alanine på köpet.

BCAA XPRESS, 700g Apple flavor

BCAA utgör en viktig del av de aminosyror kroppen behöver för en effektiv muskeluppbyggnad och minskar den katabola effekten, det vill säga muskelnedbrytning. BCAA Express från Scitec innehåller de tre aminosyrorna Leucin, Isoleucin och Valin i en 2:1:1 proportion och de står för 35% aminosyror i muskelproteiner. Kroppen kan inte själv tillverka dessa och därför måste de intas via kost eller kosttillskott, förslagsvis speciellt under fysiskt krävande träningspass eller tunga arbeten. Burken innehåller 700 gram pulver som löses upp i valfri vätska.

Dosering: Ta 1-3 portioner dagligen, helst utspritt över dagen för att få ett jämnt upptag.
Allergiinformation: Tillverkat i en fabrik som behandlar mjölk, soja och ägg proteiner samt gluten och nötter.

Beta Alanine, 150 caps

Beta-Alanin är en icke essentiell aminosyra som används av musklerna för att bilda Karnosin. Skelettetmuskulaturen innehåller stora mängder Karnosin, som huvudsakligen finns i de starka, snabba Typ II muskelfibrerna. Att höja Karnosinnivån i musklerna genom kosttillskott har haft en ökad popularitet bland utbildade bodybuilders och atleter.

  • Perfekt för dig som vill blanda din egen, eller förbättra din nuvarande Pre-Workout!
  • Öka din arbetskapacitet och uthållighet!
  • Flytta fram din mjölksyretröskel!

Denna Beta Alanin formel orsakar ingen onödig viktökning eller vätskeansamling, den har inga stimuleringsämnen eller några andra ingredienser eller fyllnadsämnen som motverkar effektiv, individuell dosering. Och självklart har den inga förbjudna substanser!BCAA express med produkt på köpet


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499