Kategorier

BCAA Mega Strong, 500g

Nutrend

Högdoserad, lättlöslig BCAA med 4:1:1 ratio och grymma smaker!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr 199 kr

4:1:1 fördelning av de grenade aminosyrorna samt tillsatt glutamin!

BCAA Mega Strong från Nutrend är ett högdoserat tillskott av de viktigaste aminosyrorna för dig som tränar hårt. Den antikatabola effekten av BCAA är väldokumenterad, och det är allmänt känt att det är minst lika viktigt att motverka nedbrytning av muskler, som att maximera återuppbyggnaden för öka i muskelmassa. Nutrend BCAA Mega Strong hjälper till med bägge delarna, och är även berikad med L-glutamin, den mest förekommande aminosyran i musklerna.

  • 6 g ren BCAA per portion!
  • Berikad med L-glutamin!
  • 4:1:1 fördelning!
  • Fri från socker!
  • Löser sig supersnabbt och lätt i vatten!

Nutrend BCAA Mega Strong är avsedd för dig som tränar hårt och vill bevara de muskler du kämpat för. Med ett regelbundet intag av de grenade aminosyrorna ger du musklerna den energi de behöver för att maximera återhämtning och muskeltillväxt!

Kvantitet: 500 g
Portionsstorlek: 10 g
Portioner per förpackning: 50 portioner
Dosering: Blanda en halv skopa (10g) med 200ml vatten och intag innan, under eller efter träning.

Näringsvärde per 100 g per portion (10 g)
Energi 329 kcal 33 kcal
Fett 0 g 0 g
Kolhydrater
varav sockerarter 
4,1 g
0,2 g 
0,4 g
0,02 g 
Fiber 0,1 g 0,01 g
Protein 72,9 g 7,3 g
Salt 0,1 g 0,01 g
L-leucin 40000 mg 4000 mg
L-glutamin 27130 mg 2713 mg
L-isoleucin 10000 mg 1000 mg
L-valin 10000 mg 1000 mg


Ingredienser:

Orange: Instant-BCAA-blandning (L-leucin, L-isoleucin, L-valin, emulgeringsmedel sojalecitin), L-glutamin, surhetsreglerande medel citronsyra, smakämnen , sötningsmedel sukralos och acesulfam K, klumpförebyggande medel kalciumfosfat och kiseldioxid, färgämne betakaroten. Innehåller allergen soja.

Pineapple: Instant-BCAA-blandning (L-leucin, L-isoleucin, L-valin, emulgeringsmedel sojalecitin), L-glutamin, surhetsreglerande medel citronsyra, smakämnen , safflorolja koncentrat, sötningsmedel sukralos och acesulfam K, klumpförebyggande medel kalciumfosfat och kiseldioxid. Innehåller allergen soja.

Grapefruit: Instant-BCAA-blandning (L-leucin, L-isoleucin, L-valin, emulgeringsmedel sojalecitin), L-glutamin, surhetsreglerande medel citronsyra, smakämnen , sötningsmedel sukralos och acesulfam K, klumpförebyggande medel kalciumfosfat och kiseldioxid, smaksättnings naringine. Innehåller allergen soja.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499