Kategorier

BCAA Survivor 8:1:1, 400g

Swedish Supplements

Unleash your survival instincts!
Oslagbar BCAA framtagen i samarbete med Daniel Atterhagen!

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr

Kort datum: 2019-12-08
OBS: Datummärkning är en rekommendation, så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning

Survive the onslaught of the gym!

BCAA Survivor från Daniel Atterhagen Pro Supplements & Swedish Supplements med en banbrytande bladning som sopar mattan med konkurrenterna. Fördelningen mellan aminosyrorna är 8:1:1 vilket hjälper dig att hålla proteinsyntesen i ett optimalt läge. Den höga halten av leucin och glutamin verkar antikatabolt och förhindrar att du bryter ned musklerna, samtidigt som de maximerar dina förutsättningar för muskeltillväxt. 

Swedish Supplements BCAA Survivor är även berikad med Citrullin malat. Detta ämne hjälper kroppens syretransport genom att skapa en bättre blodgenomströmning, samt en skön känsla av pump!

Som grädde på moset och som alltid när Swedish Supplements är med i bilden finns ännu ett äss i rockärmen, surkörsbär, eller sour cherry. Denna innovativa blandning mellan BCAA och Sour cherry extrakt är helt klart rätt väg att gå. Ämnet i sig har ett skyhögt ORAC-värde (12800/100g) och är en pålitlig antioxidant som har både antiinflammatoriska egenskaper och ger dig en betydligt reducerad återhämtningstid mellan träningspassen. 

Dosering: 1 skopa blandas med ca 3dl vatten i shaker. Intages med fördel mellan dina måltider samt under eller strax efter ditt träningspass.
Förpackning: 400g - 33 portioner

Innehåll  per dagsdos (12 g)
BCAA 6 g
L-Glutamin 2 g
Citrullin-dl-malat 1,8 g
Tartcherry extrakt 600 mg

Innehållsförteckning: l-leucin, l-glutamin, citrullin-dl-malat, isoleucin, valin, äppelsyra, tartcherry extrakt, natriumbikatbonat, sötningsmedel: E-950, E-951*, kaliumklorid, aromer


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499