Kategorier

Beef Jerky 50g

Bullseye Meats

God smak, högt protein, lite fett!
Kampanjpris!

Lagerstatus: Slut i lager

32 kr 29 kr

Beef Jerky snacks är tillverkat av bästa nötkött ifrån Uruguay som trimmats från fett och skivats till strips. Stripsen marineras och torkas sedan under värme. Resultatet är en produkt med utsökt smak som har ett högt protein innehåll och en låg fetthalt.

Beef Jerky Snacks är ett fantastiskt energitillskott och en naturprodukt som inte behöver kylförvaring dessutom är hållbarheten 1 år från tillverkningsdatum. Beef Jerkey snacks är perfekt som tilltugg vid sport- och andra rekreativa aktiviteter. På bilresa, vandring, skidåkning, båtliv, golf mm.

Beef Jerky snacks passar även in i sociala sammanhang, tillsammans med vännerna över en öl, på puben, på sportarenan eller som tilltugg & tapas i hemmet.

Smoked har en mild och rökig smak.
Original har en något kryddstark smak.
Cajun Hot är våran kryddstarkaste Jerky.
Teriyaki har en orientaliskt inspirerad smak.
Classic har en klassisk, underbar smak med sälta.

100 gram Beef Jerky innehåller
Energi 280kcal
Protein 50,2 g
Fett 5,0 g
Kolhydrater 5,8 g

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499