Kategorier

Über Milk 800g

Scitec

En blandning av vassleisolat och micellärt kasein!

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr 199 kr

Scitec Über Milk 800g

Ett top-of-the-line protein innehållandes en blandning av vassleisolat och micellärt kasein!

Über Milk är verkligen en enastående produkt. Dess unika proteininnehåll gör att den har en av världens bästa formel för muskelbyggande födoämnen. Fördelningen mellan proteinen är 80% kasein och 20% vassleprotein. Vassleisolatet är ultrafiltrerat och bevarar detta förhållande och ger odenaturerad micellär kasein, eftersom inga kemikalier använts i produktens tillverkning.

Protein av hög kvalitet, som detta har en aminosyreprofil som är optimerad för hög smältbarhet och människans behov. Kostprotein som detta är källan till kväve och de essentiella aminosyrorna. Kroppen behöver dessa för att tillväxt och underhåll av muskelmassa.

Uber Milk passar utmärkt till måltider och som kvällsprotein. Två viktiga aminosyror är tillsatta i denna produkt: L-Arginin och L-Glutamin.

Aspartamfri!

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Innehållsmängd
800 g – 36 portion

Innehåll per servering
Kalorier 75 kcal
Kalorier från fett 5 kcal
Protein 20 g
Fett 0,5 g
L-Arginin 660 mg
Kolhydrater 0 g
Socker 0 g
L-Glutamin 660 mg

Ingredienser
Odenaturerat Mjölkprotein Isolat, L-Arginin Bas, L-Glutamin, Smak (Vanilj), Artificiella sötningsmedel (Acesulfam K, Sukralos).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499