Kategorier

Berliner Compression Leggings

Anarchy Apparel

50%

Minst sagt unika kompressionstights med mycket attityd!

Lagerstatus: Slut i lager

699 kr 350 kr

Träningstightsen för dig som inte är rädd att sticka ut ur mängden!

Berliner Compression Träningstights från Anarchy Apparel liknar inga andra tights på marknaden. En urflippad blandning av Mad Max, Robocop och Slapshot är väl den närmaste beskrivningen till vart inspirationen kommer ifrån, men resultatet är helgrymt! Mjuka och snygga kontraster med skyddsplåt, rost och sirlande mönster av blommor bryts tvärt av när knäskydd och graffiti tar över från knäna och neråt. Mycket attityd!

Anarchy Apparel Berliner Leggings har en tight passform med kompression och tack vare sin unik framtoning sticker du garanterat ut ur mängden, oavsett träningsform. 

Det högfunktionella kompressionsmaterialet är optimerat för träning, men bär för all del dessa till vardags för att visa en poäng; Du är den du är och ingen kan stoppa dig!

Material: 80% Polyester/Lycra, 20% spandex. Eco material!

Tvättas efter tvättråden.

Observera att Anarchy Apparel Berliner träningstights kan upplevas som små i storlekarna. Om du är osäker på din storlek eller ligger mellan två storlekar bör du välja den större. Undvik direktkontakt mellan Anarchy Apparel tights och till exempel kardborre, skivstänger samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt.  

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499