Kategorier

Beta-Alanine 150 caps

Scitec

Öka din arbetskapacitet och uthållighet!

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr

Beta Alanine 150 caps

Karnosin booster

Beta-Alanin är en icke essentiell aminosyra som används av musklerna för att bilda Karnosin. Skelettetmuskulaturen innehåller stora mängder Karnosin, som huvudsakligen finns i de starka, snabba Typ II muskelfibrerna. Att höja Karnosinnivån i musklerna genom kosttillskott har haft en ökad popularitet bland utbildade bodybuilders och atleter.


Perfekt för dig som vill blanda din egen, eller förbättra din nuvarande Pre-Workout!
Öka din arbetskapacitet och uthållighet!
Flytta fram din mjölksyretröskel!

Denna Beta Alanin formel orsakar ingen onödig viktökning eller vätskeansamling, den har inga stimuleringsämnen eller några andra ingredienser eller fyllnadsämnen som motverkar effektiv, individuell dosering. Och självklart har den inga förbjudna substanser!

Bruksanvisning
Som en generell dos ta 5 kapslar utspritt jämnt under dagen. Den mest exakta dosen är 50 mg per kg kroppsvikt dagligen, i detta fall ta så många 800 mg kapslar som är nödvändigt för att komma så nära som möjligt till din önskade mängd Beta-Alanin! Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam kost, inte istället för mat.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Innehållsmängd
150 kapslar - 30 portion

Ingredienser
Beta-Alanin, Bärare (Magnesiumsterat), Gelatin (kapslar).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499