Kategorier

Beta Carotene, 60 caps

Prozis Foods

2 månaders förbrukning. Hög kvalitet till bra pris!

Lagerstatus: Slut i lager

119 kr

Pålitlig källa till vitamin A!

Prozis Foods Beta Carotene ger dig hela 7500µg A-vitamin per kapsel, vilket täcker hela ditt behov av det gynnsamma ämnet dagligen. Till vitamin A tillskrivs goda egenskaper vad gäller upprätthållandet av god syn och bra hud. Vitaminet används ofta i hudkrämer och åldersbekämpande hudprodukter på grund av sin effektivitet.

Betakaroten från Prozis Foods är av hög kvalitet och innehåller 25000iu betakarotein per kapsel. Detta bidrar till att främja din syn och din hy. De mjuka kapslarna är lätta att svälja, och med 60 portioner per burk är det en prisvärd investering som räcker i två månader!

Kvantitet: 60 mjuka kapslar (softgels).
Portionsstorlek: 1 softgel.
Portioner per förpackning: 60 portioner.

Dosering: Intag 1 gelatinkapsel dagligen i samband med måltid.

Innehåll per kapsel
Betakaroten
(Vitamin A)
25000 iu
(7500 µg)

Ingredienser: Sojaolja, gelatin, betakaroten, torkmedel (glycerol), destillerat vatten.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499