Kategorier

Betadrain 60 kap.

Eiselt

Ökar fettförbränningen
Extra viktig under diet

Lagerstatus: Slut i lager

298 kr 249 kr

BetaDrain ökar förbränningen av fett i cellerna. Väldigt populärt bland våra kunder. Använd med kalorireducerad kost för maximal fettförbränning.

BetaDrain™ har följande dokumenterade egenskaper:

    * ökar nedbrytningen av fett (fettoxidation)
    * ökar termogenesen (slösar med energi)
    * hämmar enzymer som reglerar fettinlagring.
    * fritt från koffein, efedrin och liknande.

Genvägen till fettförbränning.

BetaDrain™ innehåller en specialdesginad grenad fettsyror med en svavelgrupp. Att den är grenad gör den ännu effektivare. Denna fettsyra ökar kroppens användning av fett som energi genom att aktivera en nukleär receptor (PPAR-Alfa). När denna receptor aktiveras skickas signaler till de gener som reglerar kroppens användning av fett att öka fettförbränningen, vilket resulterar i att en kaskad av enzymer förbjar arbeta för att bränne fett. Fettet tas redan från blodbanan och transporteras in i cellernas energifabriker (mitokondrier och peroxisomer) där de bryts ned. När fettsyrorna i blodet börjar sina frisätts fler fettsyror från fettdepåerna, bl a fett som sitter under huden och kring musklerna.

I cellerna bryts fettet ned till acetyl-CoA och används för att producera energi. Det unika med BetaDrain™ är att det påverkar frikopplingsprotinerna som använder energi för att producera värme. Det är den processen som kallas termogenes. Ju mer din termogenes ökar desto mer kalorier förbränner du utan extra träning!

PPAR-receptorn och de genera som påverkas är en naturlig funktion i kroppen som uppregleras och nedregleras konstant av olika faktorer, t ex av träning, fettintag och energibalans. Det är en naturlig effekt som har många positiva egenskaper för hälsan.

 Genvägar till fettförbränning som påverkas av LipoDrain:

1. Nedbrytningen av fett via peroxisom prfilator-aktiverad receptor alfa).

2. Ökad kaloriförbrukning via UCP

DOSERING: 2-3 kapslar dagligen. Dosen kan ökas om du vill ha snabbare viktnedgång. Används i kombination med reducerat kaloriintag och motion.

BIVERKNINGAR: Det finns inga biverkningar vid normal användning. Använd ej BetaDrain om du är gravid eller ammar (effekt okänd) eller om du har något medicinskt tillstånd, t ex tar läkemedel för blodtryck, blodfetter, glukos etc. BetaDrain är ett tillskott som endast är avsett för friska personer.

INGREDIENSER: 500 mg modifierade fettsyror [från tetradekansyra], Vcaps™ [vegetabilisk kapsel av cellulosa], risstärkelse.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499