Kategorier

BIO SILICA®

Olimp

Gynnar hudens allmänna tillstånd!

Lagerstatus: Slut i lager

99 kr 79 kr

OLIMP BIO SILICA® är ett kosttillskott som innehåller noga utvalda bioaktiva ingredienser i optimala proportioner. Dessa gynnar hudens allmänna tillstånd samt håret och naglarnas tillväxt.

OLIMP BIO SILICA ® innehåller värdefulla växtextrakt från åkerfräken och nässlor samt ett komplex av de viktigaste ämnen som stärker bindväv - svavelinnehållande aminosyror, kollagen, zink, koppar, vitamin C och E, folsyra och ett komplex av B-vitaminer.

Alla komponenter som ingår i OLIMP BIO SILICA® kompletterar varandra. Lättabsorberad kiseldioxid (från åkerfräken) reglerar processen med huden keratos, svavelsyrainnehållande aminosyror tillsammans med kollagen återuppbygger skadad hud, medan flavonoider och mineralföreningar (från brännässla) minskar tecken på åldrande. En noggrant utvald uppsättning mineraler och vitaminer avgör om alla dessa reaktioner sker på rätt sätt. Den optimala sammansättningen av alla de viktigaste bioaktiva komponenter har ett övergripande inflytande på en förbättring av hudens utseende och på underhåll av friska hår och naglar.

I detta kosttillskott ingår växtextrakt från:
Åkerfräken (Equisetum arvense L.) som är en enastående god källa av kiselkomplex (till exempel SiO2). Den spelar en nyckelroll i reglerandet av förhårdningsprocesser och upprätthåller en god elasticitet hos epitelet. Det motverkar nagelsönderfall, och överdriven uttöjning av kapillärkärlen.
Brännässla (Urtica dioica L.) som är rik på aktiva komplex, såsom vitaminer (C, K och B), mineralämnen, och bioflavonoider, som stärker hår och naglar, och förbättrar hudens tillstånd.

Denna preparatblandning är kompletterad med:
Svavelaminosyror (L-Cystin, L-Metionin) som ingår som beståndsdelar i keratiner, proteiner som utgör byggelementen hos hår, naglar och hud. I människokroppen utgör de en källa av derivat, som sätter igång och påskyndar tillväxt och återuppbyggnad av hår och överhud.
Kollagenproteinhydrolysat, som utgör en aminosyrakälla av prolin, hydroxyprolin och glycin, som är oersättliga för tillkomsten av bindvävnad.
Vitaminblandning: E-vitamin, tiamin, riboflavin, B6, niacin, pantotensyra, C-vitamin, folacin, biotin, och B12.
Mineraler: zink och koppar, som ansvarar för en god tillväxt och form hos hår och hud.

Lämplig för: Personer som önskar befrämja en god hår och nageltillväxt och förbättra kvaliteten och strukturen på dessa.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499