Kategorier

BioTech Vitamin D3, 60 tabs

BioTech USA

Vitamin D tillskott i tablettform!
2000UI per dos, 60 portioner!

Lagerstatus: Slut i lager

99 kr

I brist på soliga dagar, tag Vitamin D-tilskott så blir kroppen glad.

Vitamin D3 från BioTech USA är ett värdefullt tillskott, speciellt för oss som bor här uppe i norr. D-vitaminbrist är väldigt vanligt här uppe, då soltimmarna är få och strålningen inte alls lika stark som nere på kontinenten. Detta i kombination med ökat inomhusarbete och mindre tid ute i solen, gör att vår primära källa till D-vitamin tyvärr blir lidande. 

Ett tillskott av Vitamin D3 (kolekalciferol) understödjer en mängd positiva effekter i kroppen, t.ex reglering av hormoner, immunförsvar, upptaget av kalcium och uppbyggnad av benstomme. Vitamin D är i samband med sund kost och ett aktiv friluftsliv en avgörande faktor för hälsan och muskeltillväxt.

D-vitamin spelar också en viktig roll i immunförsvaret genom att reglera aktiveringen av T-celler och inflammatoriska processer. D-vitaminbrist kan således leda till benskörhet och ökad risk för infektioner och autoimmuna sjukdomar.

Dosering: Intag 1 tablet om dagen tillsammans med ett glas vatten.
Antal tabletter per burk: 60 tabletter, 60 portioner.

Innehåll per dos: Vitamin D3, 50mcg (2000IU) 

Ingredienser: Maltodextrin, bulkmedel (mikrokristallin cellulosa), kolekalciferol, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumstearat), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499