Din varukorg ()
cload

GUARANTEED SAFE & SECURE CHECKOUT

Nektarinpaj

By Magnus Nilsson 2020 november 13 0 kommentarer

Nektarinpaj

Jag vill så himla gärna hålla kvar sommaren. Hösten lockar med sina färger och alla koppar te jag vet kommer förtäras, men regnet. Nej, jag vill inte. Regn ock kyla är hemskt. Så då tänkte jag, vad är somrigare än paj? Få saker. Vad är godare än nektariner just nu? Få saker. Vad är godare än nektarinpaj? Inget!

Ingredienser:

  • 2 nektariner
  • 1 dl vatten
  • Sötning (6 suketter)
  • --------
  • Kanel
  • 2 dl havregryn
  • En skopa vaniljvassle. Klicka här!
  • 1 msk kokosmjöl
  • Vaniljpulver
  • 1 msk kokossmör/kokosolja
  • 0,5 dl äggvita
  • 2 msk vatten
  • Sötning (6 suketter)

Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär nektarinerna i bitar och stek dem i en stekpanna med vatten, sötning och kanel tills vattnet dunstat bort och frukten är ganska mjuk.
  3. Under tiden blandar du de torra ingredienserna, tillsätter kokossmöret, äggvita och vätskan. Forma till en deg som du har i kylen 10-20 min.
  4. Lägg de stekta persikorna i en ungsfast form och smula degen över.
  5. Baka i ugnen i 30 minuter.

Proteiner kan uteslutas genom att ta lite mer av kokosmjölet och har du varken kokossmör eller kokosolja kan annat nötsmör användas!
/Fanny

Äldre inlägg Nyare inlägg

Nyhetsbrev

Jag godkänner Fitnessbutikens

Senaste inläggen