Kategorier

BMR Creatine Monohydrate 400g

BMR

Styrka och uthållighet! Fyll på dina ATP-nivåer!

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr 139 kr

Kreatinmonohydrat. Det mest välstuderade prestationshöjande tillskottet på marknaden. Eftersom det finns så mycket studier på kreatinmonohydrat, har man kunnat förfina det till extrema nivåer, och ta fram en produkt som är skräddarsydd för träning och som ger dig de absolut bästa förutsättningarna för att utvecklas.

Kreatin finns naturligt i kött och bildas i levern av aminosyror. Men oavsett hur mycket kött du äter kommer du inte kunna få ut tillräckligt med rent kreatin för att kunna dra nytta av dess egenskaper, du kan bara nå dessa nivåer med hjälp av ett kreatin-tillskott.

BMR Creatine monohydrate är ett kreatintillskott utan kompromisser. Framtagen enligt den senaste forskningen och så renodlat som är kemiskt möjligt, för att kunna ge dig det renaste kreatinet för ett snabbare träningsresultat.

Kreatin ökar snabbt kroppens ATP(energisystemet) och gör att du inte bara blir starkare explosivt, utan ger dig även en markant ökad uthållighet. Kreatin är mångsidigt och kommer att ge dig bättre förutsättningar vare sig du tränar styrkelyftning, hockey eller fotboll.

Under uppladdningsfasen tar du 5 gram (1 tsk) vid fyra tillfällen dagligen, och under underhållningsfasen samma dos två tillfällen dagligen, tillsammans med minst 8 glas vatten. Detta ger dig en effekt som varar både kortsiktigt och långsiktigt.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499