Kategorier

BMR Creatine Overload

BMR

Kreatin+Kreatin?
Absolut. Maximera din muskeltillväxt!
Träningstidning+Shaker på köpet!

Lagerstatus: Slut i lager

626 kr 399 kr

Paketerbjudande från BMR!

Köp en Kreazol, få 50% rabatt på kreatinmonohydrat och vi bjuder på en snygg shaker och en mycket läsvärd tidning till ett värde av 128kr!

Kreazol är en blandning av kreatinmonohydrat, kreatingluconat, kreatincitrat, kreatinmalat och kreatinnitrat. Varför skulle du då vilja använda rent kreatinmonohydrat vid sidan av, när allt finns komplett i dessa kapslar? 

Svaret är enkelt: Normalt intag av kreatinmonohydrat förstärker effeten av de övriga kreatinsorterna. Om du använder bägge dessa podukter, så kan du använda monohydratet dagligen för att få mer tryck i träningen, och enklare bygga muskler. Kreazolen kan du ta före träning som en PWO för att få ut ännu mer av träningen.

De olika kreatinsorterna i Kreazol verkar olika snabbt, vilket bidrar till en ökad återhämtning, ökad potentiell muskeltillväxt och definitivt ökad prestationsförmåga. Detta är anledningen till att de kompletterar varandra så bra, och anledningen till att detta paket kommer att hjälpa dig att maximera din träning.

Om du är ute efter att bygga muskler, eller testa gränserna för hur tungt du kan lyfta är detta paketet för dig!

En snygg shaker och en välskriven tidning med många goda råd och braa träningstips bjuder vi på, så att din träning ska vara så effektiv som möjligt.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499