Kategorier

BMR Omega-3 1000mg

BMR

Omega-3, viktigt för alla som tränar.

Lagerstatus: Slut i lager

149 kr 99 kr

Omega-3 är en fettsyra som har mycket välbevisade positiva egenskaper. Trots detta är det vanligt att vi får i oss alldeles för lite av den.

Om du dagligen intar BMR Omega-3 erhåller du samma hälsofrämjande och presationsökande effekter som om du skulle äta fet fisk. Om du äter små mängder eller ingen fet fisk utan att inta Omega-3 på annat håll, kan du riskera att dra på dig onödiga sjukdomar under diet.

Omega-3 har bevisats förbättra din blodcirkulation, prestationsförmåga, ämnesomsätting, fettförbränning och motverkar många sjukdomar. Det är lika viktigt att inta vare sig dina mål är att gå upp i vikt, ner i vikt eller att bygga muskler/bränna fett. Ett tillskott av Omega-3 är inte bara bra för hälsan, för hypertrofi, och för fettoxidation, utan utgör en grundläggande standard i kosten. Ett måste för dig som tränar för prestation och för resultat.

Dosering: 1 kapsel 2-3 gånger dagligen i samband med måltid.

Innehållsdeklaration
Antal kapslar 1 kapsel 3 kapslar
Fiskolja omega-3 1000mg 3000mg
Total omega-3 fettsyror 350mg 1050mg
-varav EPA 180mg 540mg
-varav DHA 120mg 360mg

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499