Kategorier

Breeze Shorts

Dcore

Svala träningsshorts i mesh, slutar snyggt vid knät!

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr

Träningsshorts med längre passform och behaglig mesh!

Breeze Shorts från Dcore slutar stilfullt vid knäna och erbjuder en svalkande träningsupplevelse tack vare det utomordentligt bekväma och lätta funktionsmaterialet. Shortsen är försedda med alla moderna bekvämligheter som sidofickor, stretch, anti-skav sömmar och fuktavledande tyg för att nämna några! Dessa moderna träningsshorts är perfekt för träning och vardag och är en given favorit för dig som älskar att träna ute. 

  • Polygienebehandlade för ökad livslängd och fräschare träning!
  • Full stretch och högfunktionellt material!
  • 2 sidofickor!
  • Flatlock-sömmar för minskad skav och irritation.
  • Bekväm polyester mesh!

Dcore Breeze Shorts är mångsidiga träningsshorts som passar lika bra till crossfit som på gymmet eller i löpspåret. De håller sig fräscha längre tack vare polygiene-behandlingen, vilket gör att du behöver tvätta dem mindre. Bra för dig, bra för miljön! Det flexibla materialet ger dig mycket god rörlighet, så träna hårt och gör det med stil!

Material: 100% polyester mesh
Modellen är 179cm lång, väger 80kg och använder storlek M. 


Polygiene motverkar dålig lukt genom ett biocid av silversalt (silverklorid) tillverkat av återvunnet silver och ser till att dina träningskläder håller sig fräscha och inte behöver tvättas lika ofta. Undvik att tvätta plagget i onödan och låt lufttorka för att spara på både miljön och plagget.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499