Kategorier

Gavelo Bubbles Tights

Gavelo

40%

Feminina träningstights med riktigt fin design och stor detaljrikedom!

Lagerstatus: Slut i lager

599 kr 359 kr

Feminina träningstights med ruskigt snygga detaljer.

Bubbles Tights från Gavelo har en elegant, svart grundfärg som gör dem lätta att matcha till dina övriga träningskläder. Nedanför knäna finner du riktigt snygga, detaljrika bubblor i snygga nyanser som läckert utmanar logotypen så sträcker sig längs ena benet.

Bubbles Tights har en tight, snygg passform och midjan är utrustad med en bred linning  för ökad komfort och för att hålla tightsen på plats under intensiv träning.

  • Bred linning för maximal komfort!
  • Funktionellt material med god stretch!
  • Tillverkade med naturens bevarande i åtanke.
  • Exklusivt material som ej blir genomskinligt!

Materialet är tillverkat av 73% rPET och 27% lycra. rPET är polyester som är tillverkat av återvunna PET-flaskor, vilket gör att tyget har minimal negativ inverkan på naturen och är väldigt skonsam mot våra begränsade naturliga resurser. 

Lycran i tyget ger tightsen sin bekväma stretch och garanterar att materialet inte blir genomskinligt! Alla tryck är sublimerade, invävda i tyget. Detta gör att trycken inte slits ut, utan alltid ser lika snygga ut!

Observera att Gavelo-tights kan upplevas som små i storlekarna. Om du är osäker på din storlek eller ligger mellan två storlekar bör du välja den större.
Undvik direktkontakt mellan Gavelo Tights och skivstänger samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt.  

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499